Massages

Traditionele Thaise massage

Deze massage gebruikt geen olie op het lichaam maar maakt gebruikt van het drukken, kneden en wrijven op het lichaam met de handpalm, de vingers, de knie en de elleboog om de spier te ontspannen.

De techniek van de traditionele Thaise massage is afhankelijk van de desbetreffende masseur. Iedere persoon heeft zijn eigen techniek.

Deze massage is geschikt voor iemand waarvan de spier te stijf is en dicht daardoor veroorzaakt dat het lichaam stijf aanvoelt en de bewegingen niet lenig zijn. Deze soort massage is geschikt voor degene die gewend zijn aan het masseren en niet houden van het masseren met olie.

Niet geschikt voor mensen met de volgende klachten;
Osteoartritis, Reumatoide artritis, Ankylosing spondylitis, Rheurmatism, Kanker.
Ban Phrueksa - Thai Massage Den Haag
Hot Stone Massage

Hot Stone Massage

Het masseren met een hete steen is oorspronkelijk van een oude Oosterse arts. Bij het masseren wordt de handpalm gebruikt om de huid aan te raken. Er zijn geen drukpunten en de spieren worden niet gekneed met de vingers op de spier.

Het is een ontspanningsmasage om de porien van de huid te openen. Daarna wordt de steen zacht boven op het lichaam bewogen of gelegd op belangrijke plekken van het lichaam. De energie van de steen stroomt in het weefsel van de spier en zorgt voor ontspanning. Het vermindert de stress en zorgt voor diepe ontspanning.

Tevens stimuleert het de bloedsomloop,de spijtvetering en wordt afvalstoffen verwijderd.

Hot stone massage kan ook nog de ontsteking van de enkel genezen en helpt ook tegen slaaploosheid. Bovendien kan de Hot stone massage ongerustheid en angst verminderen,die veroorzaakt wordt door depressieve gevoelens.

Niet geschikt voor mensen met de volgende klachten;
Huidziekten of huisuitslag.  Na operatie en genezing van Chemo/Radiologie behandeling, Hartziekten, Zwangerschap.

Kruidenstempel Massage

Deze manier van masseren is een traditionele Thaise massage. We gebruiken de handplam en draaien de vingers op de pijnlijk spier. We gaan ook de kruidenstempel gebruiken.

Door de warmte van de kruidenstempel en de kruiden zal de pijnlijke spier genezen. Het versnelt ook het loskomen van een spier die vastzit, vooral het gedeelte waar ook nog de pezen zitten.

De kruidenstempel zal helpen om de spanning in de spier te verminderen,kramp te voorkomen en onstekingen in gewrichten, spierweefsel te genezen.

De Klant dient van te voren zijn of haar klachten/ziekten aan te geven
Ban Phrueksa - Thai Massage Den Haag
Ban Phrueksa - Thai Massage Den Haag

Thaise Medische Massage

Het is een behandeling die bestaat uit een combinatie van Thaise massage en yoga. Het is een drukpuntmassage die je lichaam versoepeld en die de oefeningen en houdingen van de yoga gebruikt.

Door de ervaringen van de masseur kan deze de behandeling aanpassen en richten op de specifieke symptomen van de personen. Deze massage is geschikt voor degene last heeft van gewrichten,een vast zittende spier, gevoelloze arm of been,of pijn op een bepaalde plaats of gedeelte op het lichaam.

Als gevolg van deze behandelingen kunnen de pijnlijke symptomen verminderen en genezen. De snelheid van genezing is afhankelijk van de duur van de behandeling van de patient  en ook afhankelijk van hoe lang de patient de symptomen of klachten heeft gehad.

De patient zal na de eerste behandeling duidelijk voelen dat de pijn minder wordt. De behandeling is bij iedere persoon verschillend en hangt af van de massageur die de symptomen van de patient heeft gediagnostisseerd.

Niet geschikt voor mensen met de volgende klachten;
Osteoartritis, Reumatiek, Hartziekten, Zwangerschap, Sommige vormen van kanker.

Sport Massage

Het is een spiermassage, vooral geschikt voor iemand die doet aan sport. Deze massage verschilt van andere soorten massages,want er is geen drukpunt. Het is gericht op de spier om deze te ontspannen.De bedoelingen van sport massage zijn;

  • Verminderd de ontsteking en blessures van de spier.
  • Houd de spier sterk en in goede conditie.
  • Houd de spier soepel en lenig.

Sport massage is een manier waarbij de spier oppervlakkig bewerkt wordt, het is geen intensief kneden van de spier.

Deze Massage is geschikt voor sporters en body-builders
Sport Massage
Voet Massage

Voet Massage

Op de zool van de voet en de voet zijn reflectiepunten van u organen. Iedere plek kan de symptoom in je likhaam aanwijzen.

Het masseren van je voet en de drukpunten op de zool van de voet kan de balans in je lichaam aanpassen en het maakt de circulatie van het bloed naar de organen goed waardoor slechte stoffen beter afgevoerd worden. Het verbetert je gezondheid.

Niet geschikt voor mensen met de volgende klachten;
Osteoartritis, Reumatoide artritis

Aroma Massage

Een massage met een kalmerende en rust gevende werking, ontspanning van de spieren,bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling.Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewust wording van het lichaam gewerkt.Behandeling van het hoofd is hierbij niet los te zien van die van het lichaam.Deze behandeling is om stress,slaaploosheid,migraine,en onrust te verminderen door met de handplam uw spieren in het lichaam los te maken en te ontspannen.

Aroma Anti-Stress Massage

Aroma massge is een ontspanningmassage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd met olie.veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijp technieken. De aroma massage stimuleert en brengt uw  bloedsomloop in balans. De gebruikt te olie is afhankelijk van van de sterren en het element ten tijde van uw geboort.

Zwangerschaps Massage

Een verwen-momentje tijdens de zwangerschap is een bijzondere ervaring voor u en uw kind.Positieve effecten van zwangerschapmassage zijn; een massage kan lickamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten,maar ook geestelijke en emotionele spanningen die de zwangere vrouw ervaart verminderen .Dit kan onzekerheid,spanningen en angst voor bijvoorbeeld de bevalling zijn of de aanstaande moeder zit gewoon niet lekker in haar vel.Een massage maakt de spieren soepeler,de ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust.Het lichaam kan zich herstellen.